Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Представлений перший казахський автомобіль
Автосвіт / Фото

Представлений перший казахський автомобіль

Представлений перший казахський автомобіль
Опубліковано офіційні фото першого казахського автомобіля.

Його розробку розпочав стартап Qoshcar Automotive.

Про це повідомляється на його офіційному сайті.



Компанія Qoshcar Automotive заснована в квітні 2022 року казахським бізнесменом Ільясом Жоламаном, який раніше займався продажем автомобілів BMW. У перекладі з казахського Qoshcar означає "міцний баран". Засновник бренду пояснив, що сила, упертість та витривалість тварини стали натхненням для творців авто.

Розробкою первістка Qoshqar GT Vision 1 займатимуться колишній дизайнер Renault Олексій Івашкевич та стиліст Василь Курков, який раніше працював у китайській компанії Nio. Вони створили обтічне туристичне купе з оригінальними асиметричними дверима, що піднімаються нагору.

Казахський автомобіль запропонують в електричній і гібридній версіях, що заряджаються. Оснащення включатиме систему очищення повітря в салоні. Тримісний інтер'єр виконають у стилістиці казахської юрти.

Випуск Qoshqar GT Vision 1 планують налагодити за 2-3 роки – для цього необхідно залучити 2 мільйони доларів інвестицій. Авто буде коштувати близько 100 000 доларів, а продавати його збираються у 30 країнах Європи, Америки та Азії.

Читайте також: Розкрито подробиці найдешевшого електрокара Audi

Пізніше лінійку поповнять кабріолет та позашляховий універсал. У перспективи обсяги виробництва планують довести до 4000 машин на рік.
03-22-2023, 01:08  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 327   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: