Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Новий кросовер Geely пройшов краш-тест C-NCAP та отримав найвищу оцінку (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Новий кросовер Geely пройшов краш-тест C-NCAP та отримав найвищу оцінку (ВІДЕО)

Новий кросовер Geely пройшов краш-тест C-NCAP та отримав найвищу оцінку (ВІДЕО)
Незалежна організація C-NCAP, аналог європейського EuroNCAP, вже тривалий час проводить випробування безпеки автомобілів, що їх випускають у Китаї.

Результати цих краш-тестів будуть цікавими і для українців, оскільки в нашій країні частка машин з Піднебесної продовжує зростати.



Зокрема фахівці перевірили кросовер Geely Monjaro або Xingyue L. Автомобіль зміг набрати максимальний рейтинг – п’ять зірок безпеки. Однак нарікання до машини все ж таки були.

У краш-тесті взяв участь автомобіль 2022 випуску з 2,0-літровим турбодвигуном Volvo JLH-4G20TDB. Автівка отримала високі 89,49% за захист водія та пасажирів (дорослих та дітей). Безпеку пішоходів експерти оцінили у 76,81%, а роботу систем безпеки автомобіля у 82,01%.

Показання, зняті з використовуваних при тестах краш-манекенів, виявили середній ступінь ризику травм грудної клітки у дитини, яка сидить на дитячому сидінні при фронтальному ударі про незмінний бар’єр зі 100-відсотковим перекриттям на швидкості 50 км/год.

Читайте також: Розкрито подробиці найдешевшого електрокара Audi

Для пішоходів головну небезпеку становлять бічні стійки та область капота.






03-22-2023, 18:34  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 105   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: