Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Представлений брутальний дизайн та начинка від Nissan
Автосвіт / Фото

Представлений брутальний дизайн та начинка від Nissan

Представлений брутальний дизайн та начинка від Nissan
На автошоу в Бангкоку презентували концепт-кар Mitsubishi XRT.

Він є провісником нового покоління пікапа L200.

Про це повідомляє офіційний сайт Mitsubishi.



По суті, XRT – це новий Mitsubishi L200 2024 у камуфляжній плівці. Пікап відрізняється брутальним дизайном з високим капотом, широкими гратами радіатора та розширеними крилами. Привертають увагу тоненькі світлодіодні фари. Крім того, авто підготували до серйозного бездоріжжя у підрозділі Ralliart – додали шноркель, позашляхову гуму та два запасні колеса.

Справа в тому, що концепт Mitsubishi XRT візьме участь у позашляховій гонці Asia Cross Country Rally 2023, яка пройде з 13 по 19 серпня. Серійний пікап Mitsubishi L200 2024 дебютує наприкінці цього або на початку наступного року.

Відомо, що нове покоління моделі породиться з Nissan Navara – саме у цієї моделі запозичили рамну платформу, адже Mitsubishi тепер входить до концерну Renault-Nissan. Пікап дещо підросте у розмірах – його довжина становитиме не менше 5,2 м.

Читайте також: Розкрито подробиці найдешевшого електрокара Audi

Також відомо, що поряд із дизельними версіями лінійку Mitsubishi L200 вперше поповнить електричний варіант. Його мають подати після 2025 року.

03-22-2023, 21:34  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 181   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: