Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Новий Ford Explorer 2024 став електрокаром на базі Volkswagen
Автосвіт / Фото

Новий Ford Explorer 2024 став електрокаром на базі Volkswagen

Новий Ford Explorer 2024 став електрокаром на базі Volkswagen
У Німеччині презентували новий Ford Explorer сьомого покоління.

Популярний кросовер перетворився та вперше став електромобілем.

Подробиці авто розкрили на офіційному сайті Ford.



Електричний кросовер Ford Explorer побудований на платформі Volkswagen MEB. Він став новим етапом співпраці двох концернів, яке почалося зі спільної розробки пікапів Ford Ranger та VW Amarok.

Новий Ford Explorer 2024 помітно компактніший за бензинову модель попереднього покоління. Дизайн також змінився – став елегантнішим та сучаснішим. У авто високий капот, роздуті крила та вигнута віконна лінія. Нестандартно виглядають Г-подібні діодні фари.

У салоні передбачені віртуальний щиток приладів і великий 15-дюймовий тачскрин портретного формату зі змінним кутом нахилу. Між передніми сидіннями розміщено 17-літровий бокс.
На відміну від попередника новий Ford Explorer є п'ятимісним, а об'єм його багажника дорівнює 470 л. Серед опцій для моделі буде система напівавтономного керування.

Характеристики Ford Explorer 2024 поки що не розголошують. Заявлено, що його запропонують із заднім та повним приводом, а зарядка батареї на 80% займе 25 хвилин.

Втім, відомо, що електрокросовери Volkswagen, Audi та Skoda на платформі MEB оснащують двигунами потужністю 170-299 к. с. та батареями ємністю 55-82 кВт∙год, а їх запас ходу може перевищувати 500 км.

Читайте також: Розкрито подробиці найдешевшого електрокара Audi

Електромобіль Ford Explorer випускатимуть у Німеччині і він надійде у продаж до кінця цього року. Вартість базової версії складе менше ніж 45 000 євро.
03-23-2023, 06:19  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 319   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: