Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Готуємо автомобіль до спеки: що потрібно зробити з кондиціонером після завершення морозів
Всі новини / Автосвіт

Готуємо автомобіль до спеки: що потрібно зробити з кондиціонером після завершення морозів

Щоб впевнено почуватися на дорозі навесні водіям необхідно провести деякі процедури в автомобілі після закінчення зимового сезону, зокрема налаштувати кондиціонер.

Які кроки включає підготовка кондиціонера автомобіля до весни розповідаємо.



Замініть фільтри салону. Це важливо робити регулярно, але перед початком сезону використання кондиціонера особливо потрібно. Чистий фільтр забезпечить більш ефективну роботу кондиціонера та захистить від потрапляння пилу та бруду до салону автомобіля.

Перевірте рівень холодоагенту. Якщо рівень низький, необхідно його долити. Це може бути зроблено у спеціалізованих автомайстернях.

Перевірте роботу кондиціонера. Увімкніть кондиціонер і переконайтеся, що він працює правильно. Якщо виникають будь-які проблеми, наприклад, чути дивні звуки або кондиціонер не охолоджує повітря, необхідно звернутися до фахівця.

Очистіть кондиціонер. У кондиціонері можуть з'являтися бактерії та грибки, які можуть негативно позначитися на здоров'ї пасажирів. Для очищення кондиціонера можна використовувати спеціальні засоби, які можна придбати в магазинах.

Читайте також: Розкрито подробиці найдешевшого електрокара Audi

Дотримуючись цих кроків, ви зможете підготувати кондиціонер автомобіля до весняного сезону та забезпечити комфортну поїздку у спеку.

03-23-2023, 16:36  
Джерело: apostrophe.ua
Переглядів: 250   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: