Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В США виявили 47-річного Chevrolet Corvette без пробігу
Автосвіт / Фото

В США виявили 47-річного Chevrolet Corvette без пробігу

В США виявили 47-річного Chevrolet Corvette без пробігу
У США виявили Chevrolet Corvette Stingray 1976 року в стані нового авто.

Культовий американський спорткар 47 років не виїжджав на дороги.

Про автомобіль розповіли на сайті Carscoops.



Цей Chevrolet Corvette придбали в штаті Кентуккі у 1976 році та з невідомих причин одразу поставили в гараж. Лише у 2021 році цю капсулу часу виявили та викупили.

Яскраво-червоний Chevrolet Corvette C3 дуже добре зберігся, а на його одометрі вказано пробіг 26 км. Автомобілю перефарбували задній бампер, адже там потріскалася фарба, але в іншому його кузов у непоганому стані.

У салоні на шкіряних сидіннях і тканинних килимках немає жодних слідів зношування. Спорткар оснащений електросклопідйомниками, радіо та кондиціонером. Дах купе виконаний знімним.

Під капотом встановлений 5,7-літровий V8 потужністю 210 к.с. — віддачу двигуна в середині 70-х знизили, щоб він відповідав новим еконормам. Із 3-ступінчастою автоматичною КПП розгін до 100 км/год займає 6,8 секунди, а максимальна швидкість становить 195 км/год. Chevrolet Corvette C3 оснащений диференціалом, що самоблокується, і дисковими гальмами всіх коліс.

Минулого року Chevrolet Corvette Stingray пройшов розширене технічне обслуговування. Йому замінили шини, повітряний фільтр, гальмівну рідину та трансмісійне мастило, а також перефарбували мотор і впорядкували гальма.

Читайте також: Розкрито подробиці найдешевшого електрокара Audi

Повідомляється, що залишилося лише заправити кондиціонер. Тепер Chevrolet Corvette 1976 планують продати на аукціоні.
03-23-2023, 17:29  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 329   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: