Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Компанія Ferrari стала жертвою хакерів
Всі новини / Автосвіт

Компанія Ferrari стала жертвою хакерів

Компанія Ferrari стала жертвою хакерів
Ferrari стали жертвою "кіберінциденту", під час якого хакери вимагали від компанії викупу за збереження приватних даних.

Про це повідомили на сайті Carscoops.



Інцидент стався цього тижня. Хакери зв'язалися з Ferrari, щоб вимагати у компанії викуп, але представники бренду не погодилися на угоду зі злочинцями.

У заяві Ferrari сказано, що виплата викупу хакерам неприйнятна, оскільки такі виплати фінансують злочинну діяльність і дозволяють зловмисникам продовжувати кібератаки. Після отримання вимог компанія відразу ж розпочала розслідування у співпраці з провідною міжнародною сторонньою фірмою з кібербезпеки.

Генеральний директор Ferrari Бенедетто Вінья відправив лист клієнтам бренду, де заявив, що хакери могли отримати доступ до імен, адрес, електронної пошти та номерів телефонів клієнтів. Він зазначив, що зловмисникам не вдалося отримати дані щодо фінансової інформації клієнтів або їх автомобілів.

Експерти з кібербезпеки похвалили Ferrari за їхнє рішення не йти на угоду з хакерами. Вони погодилися, що виконання вимог про викуп допомагає фінансувати злочинців.

Читайте також: Розкрито подробиці найдешевшого електрокара Audi

Проблема полягає в тому, що у клієнтів Ferrari все ж таки є привід для занепокоєння. Вкрадені дані можуть бути продані в даркнеті та використані для скоєння нових злочинів.



03-25-2023, 02:16  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 106   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: