Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Розкішний позашляховик короля Карла ІІІ продали за ціною бюджетної Skoda Fabia
Автосвіт / Фото

Розкішний позашляховик короля Карла ІІІ продали за ціною бюджетної Skoda Fabia

Розкішний позашляховик короля Карла ІІІ продали за ціною бюджетної Skoda Fabia
У Великій Британії на аукціоні Collecting Cars за 12 050 фунтів стерлінгів ($14 800) продали Land Rover Discovery 2007 року.

Непримітний позашляховик за ціною Skoda Fabia став колекційним, оскільки раніше належав королю Карлу ІІІ. Про це повідомляє сайт аукціонного будинку.



Позашляховики Land Rover завжди користувалися популярністю у британській королівській родині. Це були одні з найулюбленіших авто королеви Єлизавети ІІ та її чоловіка принца Пилипа.

Land Rover Discovery 3 було доставлено до королівського гаража 12 січня 2007 року. Про це свідчить збережена документація, що включає листа від головного королівського шофера тоді ще принца Чарльза.

Позашляховик експлуатувався досить активно – його пробіг майже 190 000 км. На кузові видно потертість, а задній стоп-сигнал розбитий.

Але, загалом, стан авто принца Чарльза добрий. У Land Rover Discovery замінили масло, фільтри, ремінь ГРМ, гальмо стоянки і компресор пневмопідвіски.

Читайте також: Розкрито подробиці найдешевшого електрокара Audi

Авто короля Карла ІІІ оснащено 2,7-літровим 195-сильним турбодизелем та 6-ступінчастою автоматичною КПП. Його салон оброблений дорогою шкірою, а комплектація досить багата — кондиціонер, круїз-контроль, парктронік, люк, навігація, електропривод передніх та підігрів усіх сидінь.
03-25-2023, 19:41  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 105   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: