Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » MG наповнять ринок недорогими гібридами та електромобілями
Всі новини / Автосвіт

MG наповнять ринок недорогими гібридами та електромобілями

MG наповнять ринок недорогими гібридами та електромобілями
Компанія MG планує посилити свої позиції на європейському ринку.

Збільшити продажі допоможуть нові моделі, які вийдуть у 2023 та 2024 роках. Про це повідомляє сайт Motor.es.



2024 року бренд MG відсвяткує своє 100-річчя і саме до ювілею готують нові моделі. У планах компанії – кинути виклик Dacia у сегменті бюджетних авто. За сприяння концерну SAIC (він володіє MG) буде випущено ціле сімейство недорогих моделей. Більшість із них відносяться до В- та С-класу, причому значна їх частина будуть гібридами та електромобілями.

Про деякі авто вже є інформація. Так, у другій половині лінійку хетчбека MG 4 розширять нові версії. Цілком можливо, що серед них будуть початкова бюджетна модифікація та спортивний повнопривідний варіант на 449 к. с. із розгоном до 100 км/год за 3,8 с. Останній – вже доступний у Китаї.

Також цього року дебютує новий MG Cyberster. Електричний двомісний кабріолет позначить повернення марки до витоків, адже вона прославилася завдяки недорогим спортивним моделям.

У 2024 році модернізують кросовер MG HS, а також представлять новий MG ZS — він буде побудований на новій платформі, але збереже бензинову та електричну версії.

Читайте також: Розкрито подробиці найдешевшого електрокара Audi

На зміну MG Marvel R прийде повністю новий електрокросовер, який, швидше за все, збудують на платформі MG 4. Крім того, наступного року очікується заміна компактного хетчбека MG 3.





03-26-2023, 06:16  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 404   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: