Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Культовий Ferrari Міхаеля Шумахера виставили на продаж
Всі новини / Автосвіт

Культовий Ferrari Міхаеля Шумахера виставили на продаж

Культовий Ferrari Міхаеля Шумахера виставили на продаж
На аукціоні RM Sotheby’s, який відбудеться в період з 3 по 12 квітня, виставлять на продаж культовий автомобіль Ferrari F1-2000 Міхаеля Шумахера, за який організатори очікують отримати більше 10 мільйонів доларів.

Ferrari F1-2000 шассі 198 – це автомобіль, на якому відомий німецький автогонщик виграв чемпіонат Формули-1 2000 року. Саме тому цей автомобіль став часто зустрічається на аукціонах, і кожен раз його ціна б’є всі рекорди.



Згідно зі звітом, автомобіль Ferrari F1-2000 шассі 198 використовувався в команді як запасний автомобіль. Шумахер вперше сів за кермо цього автомобіля на Гран-прі Бразилії, де з третьої позиції він здобув перемогу. Потім він вибився в лідери на Гран-прі Іспанії, але через проблеми з дозаправкою і проколом шин став п’ятим.

На Гран-прі Монако Шумахер стартував з поул-позиції, але через поломку був змушений знятися з гонки. Автомобіль Ferrari F1-2000 шассі 198 зробив свій останній виступ на гоночному треку в Австрії, де Шумахер зайняв третє місце. В результаті цього сезону Шумахер виграв чемпіонат водіїв, а Ferrari – чемпіонат конструкторів.

Читайте також: Розкрито подробиці найдешевшого електрокара Audi

На аукціоні RM Sotheby’s збираються продати Ferrari F1-2000 шассі 198, що належала Міхаелю Шумахеру, а її ціна може перевищити 10 мільйонів доларів. Це стане ще одним доказом того, що автомобілі, які пов’язані з іменем легендарного гонщика Формули-1, завжди цінуються високо.
03-26-2023, 14:34  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 100   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: