Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Opel Grandland знімуть із виробництва в 2024 році
Всі новини / Автосвіт

Opel Grandland знімуть із виробництва в 2024 році

Наступне покоління Opel Grandland використовуватиме нову електричну платформу STLA Medium і матиме запас ходу до 700 км.

Наступник популярного позашляховика Opel Grandland буде повністю електричним і надійде в продаж у 2024 році, згідно з новим прес-релізом бренду, в якому йдеться про інвестиції в розмірі 130 мільйонів євро у складальний завод в Айзенахі, де виготовлятиметься нова модель.



Grandland, представлений як Grandland X у 2017 році на Франкфуртському автосалоні, отримав оновлення у 2021 році й навіть плагін-гібридну версію у 2022 році.

В той же час марка презентувала чотири нових повністю електричних автомобілі, два з яких наразі продаються у вигляді Corsa Electric і Mokka Electric.

Незабаром до них приєднаються повністю електричні версії Astra та Astra Sports Tourer, які використовують модифіковану версію платформи Stellantis EMP2, відому як «V3».

Наступник Grandland (Opel не вказав, чи матиме новий автомобіль назву Grandland) буде побудований на зовсім іншій платформі. Це буде перший Opel, який перейде на електричні платформи наступного покоління від Stellantis.

Система STLA, яка має чотири розміри, є повністю спеціально розробленою електричною платформою, й наступник Grandland має дебютувати на версії STLA Medium.

З точки зору технології, це означає, що новий автомобіль може підтримувати акумулятори ємністю до 104 кВт-год, забезпечуючи цільовий запас ходу в 700 км. Високопродуктивні версії можуть похвалитися системами електродвигуна потужністю до 443 к.с., але більшість моделей використовуватимуть трансмісії потужністю від 168 до 241 к.с.

Читайте також: Розкрито подробиці найдешевшого електрокара Audi

Opel прагне стати виробником лише електричних автомобілів швидше, ніж інші, з планами щодо повної лінійки електромобілів до 2028 року.
03-28-2023, 04:12  
Джерело: newsyou.info
Переглядів: 213   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: