Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Mercedes-Benz вивів на випробування електричний позашляховик EQG (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Mercedes-Benz вивів на випробування електричний позашляховик EQG (ВІДЕО)

Mercedes-Benz вивів на випробування електричний позашляховик EQG (ВІДЕО)
Електричний позашляховик Mercedes-Benz EQG вивели на випробування.

На жаль, під час тестів електромобіль зламався.



Пілот-випробовувач проїхав кілька кіл по Нюрбургрингу, поки у позашляховика не виникла поломка. На відео показаний момент, як електромобіль на виїзді з піт-стопу видає дивні звуки. Тобто, це може бути механічна поломка.

Зазначимо, Mercedes-Benz EQG отримає чотири електродвигуни та матиме велику потужність. За чутками, віддача силової установки топової версії буде навіть вищою, ніж у зарядженого AMG G63. Відомо, що силова установка з чотирма двигунами дозволить Mercedes-Benz EQG виконувати танковий розворот, при якому колеса ліворуч і праворуч обертаються у протилежних напрямках, змушуючи електромобіль повертатися на місці.

Читайте також: Розкрито подробиці найдешевшого електрокара Audi

Відмінною рисою електричної версії від позашляховика стане відсутність традиційних ґратів радіатора та запасного колеса на багажнику. Інші технічні параметри новинки поки що засекречені.







03-28-2023, 05:09  
Джерело: newsyou.info
Переглядів: 180   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: