Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Lamborghini показали новий флагманський суперкар
Автосвіт / Фото

Lamborghini показали новий флагманський суперкар

Lamborghini показали новий флагманський суперкар
В Італії відбулася презентація нового гібридного суперкара Lamborghini Revuelto, який став наступником моделі Aventador.

Про це розповіли на сайті Motor1.



Lamborghini Revuelto зберіг впізнавані риси зовнішності та є найшвидшою моделлю італійського бренду в історії. Дизайн авто натхненний аерокосмічними технологіями.

Спереду суперкара розташована незвичайна оптика. Ходові вогні Y-подібної форми огинають фари та витончено поєднуються з вигинами кузова.

Більшість деталей екстер'єру мають шестикутну форму. Це нова мова дизайну Lamborghini, яка часто зустрічатиметься на майбутніх моделях бренду.

З обох боків знаходяться великі повітрозабірники для охолодження силової установки та задніх гальм. Втоплений дах спрямовує повітря прямо до двигуна.

Позаду знаходяться ліхтарі Y-подібної форми, між якими розташовані вихлопні патрубки. Під бампером розмістили карбоновий дифузор.

Заднє антикрило активне й автоматично налаштовує свій кут залежно від ситуації на дорозі. За словами Lamborghini, Revuelto має на 66% більше притискної сили, ніж Aventador Ultimae.

Також Lamborghini Revuelto запропонує одні з найбагатших можливостей персоналізації. Клієнти зможуть замовити суперкар у майже 400 різних кольорах кузова.

Дизайн інтер'єру перегукується з екстер'єром суперкара. Салон має Y-подібну форму та виконаний так, щоб водій мінімально відривався від дороги.

Усередині встановлено три дисплеї: 12,3-дюймову панель приладів, 8,4-дюймовий центральний екран і 9,1-дюймовий дисплей для пасажира. Майже всіма функціями авто можна керувати за допомогою кнопок на кермі.

Оббивка інтер'єру поєднує різні види шкіри та мікрофібру з переробленого поліестеру. Для салону є більше ніж 70 колірних варіантів.

Lamborghini Revuelto пропонує 13 різних режимів водіння. Це рекордний показник для всіх моделей брендів.

Головною "родзинкою" суперкара є його силова установка. У Lamborghini розробили новий 6,5-літровий атмосферний двигун V12, який легший та ефективніший за свого попередника. Його доповнили трьома електромоторами та восьмиступінчастою коробкою передач із подвійним зчепленням.

Сумарна віддача силової установки складає 1000 к. с. Електромотори забезпечують потужність 180 к. с. та живляться від невеликої акумуляторної батареї на 3,8 кВт⋅год.

Lamborghini Revuelto здатний пересуватися лише на електротязі. У такому режимі суперкар може проїхати приблизно 10 км, а тягловими залишаються лише передні колеса.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 2,5 секунди. До 200 км/год суперкар розганяється за 7 секунд, а максимальна швидкість становить 349 км/год.

На вибір доступні два варіанти коліс. У стандартне оснащення входять колеса розмірністю 265/35-20 спереду та 345/30-21 ззаду. Як опція доступна гума 265/30-21 спереду і 355/25-22 ззаду.

Читайте також: Розкрито подробиці найдешевшого електрокара Audi

Вартість та дата виходу суперкара поки не розголошуються. За чутками, нова модель надійде у продаж уже наприкінці 2023 року.


03-30-2023, 23:36  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 242   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: