Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В мережі показали, як виглядає найекстремальніша Skoda (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

В мережі показали, як виглядає найекстремальніша Skoda (ВІДЕО)

У Великій Британії виконали вражаючий тюнінг Skoda Citigo.

Компактний міський хетчбек переробили на екстремальний спорткар. Наразі авто продається на eBay за 15 500 фунтів стерлінгів ($19 600).



Під капот маленької 3,5-метрової Skoda Citigo встановили 2,0-літровий турбодизель Volkswagen. Двигун розігнали до 270 к. с., чого більш ніж достатньо, враховуючи, що спорткар Skoda важить лише 1160 кг.

Тюнінг Skoda Citigo також включає установку 6-ступінчастої механічної КПП, диференціала, що самоблокується, і повного приводу з муфтою Haldex. Крім того, з'явилися спортивні пружини підвіски Eibach та гальма Brembo.

Візуально Skoda Citigo не надто відрізняється від стандартної моделі. Він отримав повітрозабірник на капоті, спойлер на даху та 17-дюймові диски від Skoda Octavia RS із низькопрофільною гумою. Кліренс авто дещо занижений.

Читайте також: Для водіїв в Україні сьогодні скасовується одне з обмежень

Для зниження ваги бічні стекла замінили прозорим пластиком, а частину обробки прибрали. У салоні з'явилися спортивні крісла та кермо, а також клітка каркаса безпеки.


















05-9-2023, 06:19  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 401   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: