Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » У Китаї з'явився ультрабюджетний електромобіль (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

У Китаї з'явився ультрабюджетний електромобіль (ВІДЕО)

У Китаї з'явився ультрабюджетний електромобіль Chang Li CL-JP.

Мініатюрний автомобіль оцінили як новий iPhone — у 1230 доларів. Його продають на онлайн-маркетплейсі Alibaba.



Новий Chang Li CL-JP — найдешевший електромобіль у світі. Примітно, що він доступний не лише на китайському ринку — його можна замовити й до будь-якої іншої країни світу. Щомісяця випускають по 100 таких машин.

Китайський електромобіль Chang Li CL-JP — доступніша альтернатива моделей на кшталт Citroen Ami або Ligier Myli. У нього високий пластиковий кузов із коротким капотом і тоненькими вертикальними стійками даху.

Електрокар Chang Li CL-JP за габаритами можна порівняти зі Smart — його довжина сягає 2,4 м, ширина — 1,2 м, а висота — 1,63 м. Попри такі скромні розміри, авто є чотиримісним. Показ приладів виведено на невеликий дисплей, також в салоні є USB-порти.

Читайте також: Для водіїв в Україні сьогодні скасовується одне з обмежень

Найдешевший електромобіль у світі оснащений двигуном потужністю 1 кВт (1,36 к. с.) і здатний розвинути всього 30 км/год. Запас ходу становить від 40 до 100 км, залежно від обраної батареї, а її заряджання займає 7-10 годин. Уповільнюють електрокар Chang Li CL-JP дискові гальма.





05-9-2023, 22:31  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 556   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: