Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Новий пікап Ram 2024 показали на відео
Автосвіт / Відео

Новий пікап Ram 2024 показали на відео

Новий пікап Ram 2024 показали на відео
Автомобільний концерн Stellantis випустив рекламний відеоролик, присвячений майбутньому пікапу Ram 2024, який на даний момент відомий як Ram 1200 або Project 291.

Автомобіль уперше був представлений наживо і продемонстрував свої можливості.



Прототип, показаний у відеоролику, прихований під камуфляжем, але можна розглянути форму його кузова. Так, в передній частині видно великі решітки радіатора з горизонтальними ламелями і місцем під великий значок Ram. Фари здаються тоншими, ніж у Ram 1500.

Новий пікап Ram має квадратні колісні арки, характерні лінії з боків та вертикальні задні ліхтарі. У відеотизері показано, як він легко долає бездоріжжя і підіймається сходами.

У Ram зазначають, що це перший автомобіль, який компанія розробила і вироблятиме у Південній Америці. Новинку оснастять 2,0-літровим чотирициліндровим турбодвигуном Hurricane 4 потужністю 270 кінських сил та 400 Нм крутного моменту.

Читайте також: Для водіїв в Україні сьогодні скасовується одне з обмежень

Очікується, що новий пікап Ram буде доступний у версіях Big Horn, Laramie, R/T та Rebel. Дата офіційної прем’єри поки не оголошена.






05-10-2023, 07:22  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 250   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: