Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Віднайшли дуже рідкісний Dodge Charger в покинутому ангарі (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Віднайшли дуже рідкісний Dodge Charger в покинутому ангарі (ВІДЕО)

Віднайшли дуже рідкісний Dodge Charger в покинутому ангарі (ВІДЕО)
Поціновувачі класичних автомобілів завжди у пошуках рідкісних екземплярів, які втрачені протягом десятиліть та ховаються в темних кутках гаражів і ангарів.

Час від часу з’являються новини про захоплюючі знахідки, і на цей раз фанати мускульних автомобілів отримали справжню насолоду. У селі Годвін, штат Кароліна Північна, США, був знайдений рідкісний Dodge Charger A12 Super Bee Six Pack, який вважався втраченим багато років.



Згідно з інформацією, наданою порталом Motor1, цей автомобіль був знайдений в ангарі, де він перебував протягом понад 30 років. Charger A12 Super Bee є одним з найбільш рідкісних та бажаних автомобілів в колекціях любителів класичних автомобілів. Випущений у 1969 році, він представляє собою справжню легенду маслкарів.

Один із найвідоміших особливостей цього Charger – його мотор Six Pack. Це 7,2-літровий V8, який використовував три карбюратори Holley, створюючи потужність близько 390 кінських сил. Також варто відзначити, що Charger A12 мав видалений звуковий ізолятор та легкі панелі для зниження ваги.

Ця знахідка особливо цікава, оскільки збережена у відносно хорошому стані. Власник ангару був здивований, коли знайшов автомобіль, і віддав його новому власнику. Зараз його наміром є відновлення автомобіля до його первинного стану, щоб зберегти його.

Читайте також: Для водіїв в Україні сьогодні скасовується одне з обмежень

Серед інших автомобілів у гаражі – Plymouth Belvedere 1965 року випуску, Dodge Dart 1968 року випуску, ще один Super Bee 1969 року випуску та пара Dodge Coronet 1969 року випуску.




05-10-2023, 14:28  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 339   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: