Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Alpine презентували концепт-кар A290_b (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Alpine презентували концепт-кар A290_b (ВІДЕО)

Він є прототипом першого серійного електромобіля спортивного бренду Renault Group.

Деталі новинки розкрили на сайті автовиробника.



Новий Alpine A290 — електричний заряджений хетчбек В-класу. По суті, це спортивна версія майбутнього недорогого електрокара Renault 5, яку обіцяють запустити у виробництво з 2024 року.

Alpine A290_b досягає всього 4,05 м завдовжки, 1,85 м завширшки і 1,48 м заввишки. Його рубаний дизайн виконаний у дусі класичного Renault 5 80-х років. Хетчбек отримав карбоновий обвіс і спойлер на даху, а його крила розширені. Дуже дивний вигляд мають 20-дюймові колісні диски з підсвічуванням.

Компонування салону — дуже незвичайне: водій сидить по центру, а два пасажири — з боків, як у McLaren F1. Кермо плескате, а передня панель нагадує по дизайну передню частину боліда «Формули-1». В оздобленні використані шкіра та карбон.

Читайте також: Invicta Electric представила компактний міський електромобіль Pony

Як і Renault 5, новий Alpine A290_b побудований на платформі CMF-BEV. Очікується, що його оснастять 218-сильним двигуном. Електрокар отримав систему векторизації тяги, спортивну підвіску багатоважеля та гальма Brembo.
05-14-2023, 14:34  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 131   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: