Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Renault готує новий кросовер, який здaтний 75 рaзiв прoїхати нaвкoлo свiтy (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Renault готує новий кросовер, який здaтний 75 рaзiв прoїхати нaвкoлo свiтy (ВІДЕО)

Renault готує новий кросовер, який здaтний 75 рaзiв прoїхати нaвкoлo свiтy (ВІДЕО)
Нові Renault Austral та Espace вже охоплюють сегменти компактних та середніх кросоверів у ЄС, але французький бренд готує ще одну модель.

Як повідомляється, Austral Coupe (або Avantime) з’явиться у продажу в 2024 році, додавши до лінійки ще більше стилю.



На основі шпигунських знімків у Мережі представили рендери нової моделі, яка продовжила новий фірмовий стиль: світлодіодні фари з вертикальними ДХВ, масивні повітрозабірники, а також більш спортивні бампери, великі легкосплавні диски та спеціальні логотипи для флагманської комплектації Esprit Alpine.

Задня частина кузова повністю відповідатиме назві крос-купе: новинка має високу «плечову» лінію і сильно нахилене заднє скло. Тут очікуються подовжені світлодіодні ліхтарі та спойлери на даху та на кришці багажника.

В інтер’єрі інженери Renault використали передові технології: Austral Coupe отримає 12,3-дюймову цифрову панель приладів, 12-дюймовий тачскрин інформаційно-розважальної системи OpenR Link та 9,3-дюймовий проекційний дисплей. 48-колірне атмосферне підсвічування та акустична система Harman Kardon з 12 динаміками додадуть салону «преміальності», як алькантара у версії Esprit Alpine.

Очікується, що купе-кросовер буде заснований на доопрацьованій модульній архітектурі CMF-CD і матиме єдину колісну базу з Espace, що дасть дизайнерам більше свободи у створенні унікального стилю та дозволить зробити салон більш просторим. В результаті Austral Coupe розміститься в лінійці між моделями Austral та Espace.

Читайте також: Invicta Electric представила компактний міський електромобіль Pony

Що стосується варіантів трансмісії, в лінійці може з’явитися гібрид E-Tech, що самозаряджається, потужністю 197 к.с. та 205 Нм крутного моменту, заснований на 1,2-літровому бензиновому турбомоторі та автоматичній трансмісії, що передає потужність на передню вісь. Також Renault може запропонувати більш потужний і ефективний гібрид, що підключається.





05-17-2023, 10:41  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 493   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: