Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » LEVC представила нову сучасну платформу для електромобілів (ВІДЕО)
Автосвіт / Фото / Відео

LEVC представила нову сучасну платформу для електромобілів (ВІДЕО)

LEVC представила нову сучасну платформу для електромобілів (ВІДЕО)
Лондонська компанія з виробництва електромобілів LEVC представляє нову сучасну платформу для електромобілів під назвою Space Oriented Architecture (SOA).

Нова стратегія LEVC полягатиме у наданні розумної, екологічної, безпечної та доступної мобільності для всіх за допомогою нової лінійки електромобілів відповідно до її бачення «стійке мобільне майбутнє для кращого світу».



«Грунтуючись на спадщині LEVC у виробництві культових лондонських чорних кебів, ми адаптуємо наш бізнес, щоб задовольнити попит, що швидко зростає, на місткі, чисті електромобілі», — сказав генеральний директор LEVC Алекс Нен.

SOA пропонує безпрецедентну гнучкість, яка максимально збільшує внутрішній простір, пропонуючи кілька конфігурацій для сидіння та перевезення вантажів. Він спроєктований так, щоб вмістити широкий спектр нових продуктів від пасажирських моделей до комерційних автомобілів.

Нові автомобілі будуть облаштовані широким вибором сучасних акумуляторів ємністю від 73 до 120 кВт.год. Таким чином SOA зможе задовольнити індивідуальні потреби кожного клієнта. Автомобілі також облаштовані надшвидкою зарядкою.

«SOA оптимізує бортовий простір, пропонуючи кілька конфігурацій і нескінченні можливості, нову вдосконалену платформу для електромобілів, яка підтримує нову стратегію LEVC, спрямовану на те, щоб стати провідним постачальником мобільності з нульовим викидом вуглецю», — додав Нен.

Завдяки розташованій у центрі батареї SOA забезпечує повністю рівну підлогу з низькою висотою сходів. Усі компоненти електричної трансмісії встановлені попереду, звільняючи додатковий простір для водія та пасажира. SOA має інноваційну конструкцію задньої підвіски, що забезпечує додаткову вантажопідйомність під основним багажним відділенням за задньою віссю.

SOA підтримує автомобілі довжиною від 4860 до 5995 мм та шириною від 1945 до 1998 мм з колісною базою від 3000 до 3800 мм. SOA також може пропонувати передньопривідне, задньопривідне та повнопривідне компонування.

Читайте також: Концепт Hyundai N Vision 74 запустять у серію

SOA — це платформа для електромобілів з відкритим вихідним кодом, її можуть використовувати різні партнери, що не входять до LEVC, як основа для своїх майбутніх продуктів. LEVC сподівається, що будь-які майбутні партнерські відносини допоможуть знизити витрати на розробку та дослідження.




05-21-2023, 10:49  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 98   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: