Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Lexus привіз до Європи свою найдорожчу і незвичайну модель (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео / Фото

Lexus привіз до Європи свою найдорожчу і незвичайну модель (ВІДЕО)

Lexus привіз до Європи свою найдорожчу і незвичайну модель (ВІДЕО)
У Іспанії відбулася європейська прем'єра Lexus LM.

Найрозкішніший мінівен у світі у своєму другому поколінні з'явився в Європі.

Про це повідомляє сайт Motor.es.



Новий Lexus LM — розкішний побратим Toyota Alphard з яскравим дизайном. У 5,1-метрового мінівена величезна вертеноподібна решітка радіатора, вигнута віконна лінія і ліхтарі у вигляді дуги.

В обробці салону поєднуються дорогі шкіра та дерево. Всі Lexus LM 2023 отримали віртуальний щиток приладів, акустику Mark Levinson, 14-дюймові тачскрини спереду та ззаду, а також електропривід крісел перших двох рядів.

Мінівен Lexus LM доступний у стандартній семимісній версії та розкішному чотиримісному варіанті. В останньому випадку ззаду встановлено два окремі крісла з вентиляцією, масажем та підставками для відпочинку ніг. Від водія пасажирів відокремлює перегородка з 48-дюймовим телевізором, а "розумний" клімат-контроль вимірює температуру тіла та здатний самостійно вибирати оптимальні налаштування.

Новий Lexus LM 2023 у Європі буде доступний виключно у 250-сильній гібридній версії з повним приводом. Середня витрата палива становить 7,3 л/100 км.

Читайте також: Концепт Hyundai N Vision 74 запустять у серію

LM — не тільки найдорожчий Lexus сучасності, це ще й найдорожчий мінівен у світі. Вартість базової версії в Європі стартує зі 125 000 євро, а чотиримісний варіант обійдеться щонайменше у 150 000 євро. Продаж мінівена розпочнеться у вересні.
05-21-2023, 17:38  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 399   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: