Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » У мережу витекли 100 ГБ даних, що містять тисячі скарг клієнтів Tesla
Всі новини / Автосвіт

У мережу витекли 100 ГБ даних, що містять тисячі скарг клієнтів Tesla

У мережу витекли 100 ГБ даних, що містять тисячі скарг клієнтів Tesla
Викривач компанії Tesla передав німецькому виданню Handelsblatt 100 ГБ даних, що містять тисячі скарг клієнтів, які викликають серйозне занепокоєння щодо безпеки функцій повного самостійного водіння (FSD) Tesla.

Про це повідомляє Handelsblatt.



Скарги, про які повідомлялося з США, Європи та Азії, охоплюють період з 2015 року до березня 2022-го. За цей період, за даними Handelsblatt, клієнти Tesla повідомили про понад 2400 проблем з самоприскоренням і 1500 проблем з гальмуванням, включно зі 139 повідомленнями про «ненавмисне екстрене гальмування» і 383 повідомленнями про «фантомні зупинки» через помилкові попередження про зіткнення.

Деякі з інцидентів призвели до ДТП. Документи, отримані виданням, також описують політику Tesla щодо реагування на проблеми, з якими стикаються клієнти, і свідчать про те, що Tesla воліє тримати дані про свої транспортні засоби в таємниці.

Читайте також: Фургон Ford Transit перетворили на незвичайний позашляховик із величезними колесами

Згідно з повідомленням головного редактора Handelsblatt Себастьяна Маттеса, редакція видання надіслала Tesla кілька запитань щодо отриманих даних. Замість того, щоб відповісти на них, Маттес стверджує, що Tesla «вимагала видалити дані й говорила про крадіжку даних».

05-29-2023, 02:03  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 141   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: