Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Skoda готує новий компактний кросовер у 2024 році
Всі новини / Автосвіт

Skoda готує новий компактний кросовер у 2024 році

Skoda готується до випуску нового компактного кросовера, який буде доступний на ринках країн, що розвиваються.

Нова модель поки що має кодову назву SK216 і буде конкурувати з популярними автомобілями, такими як Hyundai Venue і Kia Sonet.



В основі цього кросовера буде модифікована платформа MQB A0 IN, яка вже використовувалася для бюджетних моделей Kushaq та Slavia. Хоча модульна архітектура передбачає розмір кузова понад 4 метри, чеським інженерам потрібно буде адаптувати нову модель до менших габаритів.

У лінійці двигунів нового кросовера буде присутній 1-літровий бензиновий турбомотор з потужністю 114 кінських сил і крутним моментом 178 Нм. Варіанти трансмісії включатимуть як ручну, так і автоматичну коробку передач. Щодо наявності повного приводу в цій моделі, поки немає інформації, адже у спорідненого Kushaq повний привід не передбачений.

Читайте також: Фургон Ford Transit перетворили на незвичайний позашляховик із величезними колесами

Офіційна прем’єра нового кросовера запланована на 2024 рік, і після цього він буде доступний для продажу. В майбутньому ця модель може з’явитися на українському ринку разом з іншими країнами.
05-30-2023, 02:12  
Джерело: mashyna.com.ua
Переглядів: 156   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: