Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Відновити техпаспорт на авто та забронювати номерний знак можна буде онлайн
Всі новини / Автосвіт

Відновити техпаспорт на авто та забронювати номерний знак можна буде онлайн

Відновити техпаспорт на авто та забронювати номерний знак можна буде онлайн
Українським водіям надається можливість обрати й забронювати бажану комбінацію номерного знака через онлайн-сервіс.

За декілька простих кроків власники автомобілів зможуть вибрати бажану комбінацію, зарезервувати її та негайно оплатити, якщо обрана комбінація є платною.



Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Богдан Драп’ятий в статті “Сервісні центри МВС: які зміни чекають українців у 2023 році”.

Після замовлення, необхідно зареєструвати обрану комбінацію номерного знака в обраному сервісному центрі МВС протягом 10 днів, під час процедури реєстрації автомобіля.

Богдан Драп’ятий також зазначив, що з початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України, виникла проблема втрати/знищення документів.

Читайте також: Фургон Ford Transit перетворили на незвичайний позашляховик із величезними колесами

У зв’язку з цим МВС планує впровадити онлайн-подачу заявок на відновлення втрачених свідоцтв про реєстрацію транспортного засобу (техпаспорта) та можливість їх доставки поштою.



05-31-2023, 12:43  
Джерело: mashyna.com.ua
Переглядів: 190   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: