Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » У мережі з’явилися перші шпигунські фото нового Toyota C-HR
Автосвіт / Фото

У мережі з’явилися перші шпигунські фото нового Toyota C-HR

У мережі з’явилися перші шпигунські фото нового Toyota C-HR
Нові шпигунські фото розкривають стильний концепт Toyota C-HR 2024.

Згідно з підтвердженими даними, абсолютно новий компактний позашляховик вже готується до випуску на ринок у 2023 році з кількома варіантами трансмісій, включаючи звичайний гібрид, плагін гібрид та можливо навіть повністю електричний.



Друге покоління Toyota C-HR знаходиться на завершальних етапах розробки перед офіційним дебютом у Європі наприкінці 2023 року. Фотографи-шпигуни зловили прототип нового C-HR на трасі Нюрбургринг, який був прикритий камуфляжною плівкою, що трохи приховувала його сучасний стиль.

Серійна версія цього компактного позашляховика надзвичайно схожа на концепт Toyota C-HR Prologue, який був представлений у 2022 році. Фактично, силует, поверхня і дах з маленькими задніми бічними вікнами майже ідентичні концепту, за винятком деяких більш традиційних стійок і менших коліс.

Зміни також зачепили бампери та освітлювальні прилади, які були трохи переглянуті для серійного виробництва. Бампери, здається, отримали більше захисного облицювання, особливо ззаду. Велика передня решітка має стильний малюнок і включає протитуманні фари, хоча, здається, що вона повністю або майже повністю закрита.

Читайте також: Фургон Ford Transit перетворили на незвичайний позашляховик із величезними колесами

Раніше викрадені фотографії салону показали, що C-HR буде мати центральний сенсорний екран для інформаційно-розважальної системи. Цей екран розташований окремо від цифрової комбінації приладів, що відрізняється від більшості конкуруючих кросоверів, де вони знаходяться на одній панелі. Toyota обіцяє, що новий C-HR буде більш просторим і практичним в порівнянні з попереднім поколінням, яке дебютувало в 2016 році і отримало оновлення у 2019 році.
06-1-2023, 11:27  
Джерело: mashyna.com.ua
Переглядів: 375   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: