Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Суперкари Bugatti Chiron розігнали до 400 км/год (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Суперкари Bugatti Chiron розігнали до 400 км/год (ВІДЕО)

Суперкари Bugatti Chiron розігнали до 400 км/год (ВІДЕО)
Bugatti зібрали власників суперкара Chrion на випробувальному полігоні Johnny Bohmer Proving Grounds, щоб розігнати автомобілі до максимуму.

У результаті їм вдалося розвинути швидкість понад 400 км/год.

Відео опублікували на YouTube-каналі бренду.



Зазвичай власники 1500-сильного Bugatti Chrion неспішно їздять на суперкарі містом, збираючи натовпи роззяв. Французький бренд вирішив зруйнувати цей стереотип і показав, на що здатні їхні авто.

Суперкари випробовували на ділянці довжиною майже 5 кілометрів. Спочатку вона призначалася для посадки космічного корабля "Шаттл".

Усі власники Bugatti Chrion, які відвідали випробувальний полігон, отримали пошиті на замовлення перегонові костюми зі своїми іменами. На шоломах було написано максимальну швидкість, яку вдалося розвинути кожному пілоту.

Один із власників Bugatti Chiron Super Sport зміг розігнатися до 403 км/год. Він заявив, що суперкар на такій високій швидкості залишається таким самим стабільним, як і на швидкості до 200 км/год.

Читайте також: Витрати пального можна і потрібно зменшити: хитрощі, про які слід знати

У Bugatti поділилися, що бренд розробляє абсолютно новий суперкар. Нова модель отримає гібридну силову установку та буде побудована з нуля.
06-1-2023, 23:41  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 193   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: