Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Jeep розповідає першу інформацію про технології штучного інтелекту для авто
Всі новини / Автосвіт

Jeep розповідає першу інформацію про технології штучного інтелекту для авто

Jeep розповідає першу інформацію про технології штучного інтелекту для авто
У рамках національного дня автономного транспорту в США, Бренд Jeep® розповідає першу інформацію та дає перше уявлення про свої майбутні передові технології для автономного керування та позашляхового водіння.

Команда розробників під керівництвом Неди Цвієтіч (Neda Cvijetic), керівника відділу штучного інтелекту та автономного водіння концерну Stellantis, випробували в місті Моаб (штат Юта), останні напрацювання автономних технологій для позашляхового водіння, що були розроблені ексклюзивно для Бренду Jeep. Аби переглянути, як проходило тестування новітніх технологій, переходьте за посиланням.



Встановлений на двох електрифікованих моделях Jeep Grand Cherokee 4xe, надсучасний штучний інтелект та технологія автономного водіння по бездоріжжю, можуть знадобитись новим клієнтам-власникам автомобілів, що тільки починають їздити пересіченою місцевістю. Водночас, нові технології також допоможуть й вже досвідченим водіям позашляховиків — хоча б задля того, аби спростити рутинні маршрути та поїздки у складних повсякденних умовах водіння.

Таким чином, можна стверджувати, що Бренд Jeep є лідером у розробці технологій автономного водіння на бездоріжжі. Й це відбувається одночасно із зростаючим лідерством у електрифікації позашляховиків завдяки постійному розширенню асортименту моделей серії 4xe (позначення, що використовується для гібридів та електромобілів Бренду).

Крістіан Меньє (Christian Meunier), генеральний директор бренду Jeep, відзначає наступне: «Подібно до того, як наша стратегія електрифікації під гаслом «4xe» піднімає можливості позашляховиків Бренду Jeep на нові висоти, ці передові системи автономного водіння та подолання бездоріжжя допоможуть більшій кількості клієнтів у багатьох країнах світу приєднатися та насолодитися пригодами. Сучасні функції та технології будуть застосовуватися в реальному житті — на трасі та поза нею, в найбільш різноманітних умовах водіння».

Вже цього літа бренд Jeep опублікує повне відео про майбутні поколінні передових технологій автономного водіння та подолання бездоріжжя. А поки ви можете переглянути тизингове відео, яке розкриє деякі секрети даної технології.

Читайте також: Витрати пального можна і потрібно зменшити: хитрощі, про які слід знати

Також зазначимо, що вже цього літа Україну чекає перезавантаження Бренду Jeep: готується оновлена дилерська мережа, сформовано лінійку моделей для запуску. Слідкуйте за новинами Бренду та на тизинговому сайті Jeep в Україні, а також на офіційних сторінках Бренду у соціальних мережах Facebook та Instagram — й будьте в курсі останніх новин Jeep в Україні!
06-2-2023, 13:46  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 75   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: