Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » General Motors інвестував у розробку нових авто з ДВЗ черговий мільярд доларів
Всі новини / Автосвіт

General Motors інвестував у розробку нових авто з ДВЗ черговий мільярд доларів

General Motors інвестував у розробку нових авто з ДВЗ черговий мільярд доларів
Автоконцерн General Motors інвестує понад 1 мільярд доларів у два своїх заводи, розташованих у Флінті, штат Мічиган. Це велике вливання грошей спрямоване стимулювання виробництва майбутніх важких позашляховиків з двигунами внутрішнього згоряння.

Хоча компанія не надала конкретних подробиць про майбутні моделі, які прийдуть на зміну нинішнім Chevrolet Silverado HD та GMC Sierra HD/Denali, General Motors розкрила розподіл інвестицій для об’єктів Flint Assembly та Flint Metal Center у Мічигані.



Так, близько 788 мільйонів доларів буде виділено на інвестиції у Flint Assembly, які покриють розширення будівлі кузовного цеху та конвеєра загального збирання. Ці інвестиції також включають придбання нових інструментів та обладнання. Крім того, додаткові 233 мільйони доларів будуть інвестовані у Flint Metal Center для розробки нових штампів, модернізації пресів та закупівлі нового обладнання.

Навіть з акцентом на майбутнє за участю електромобілів General Motors заявляє, що нові інвестиції наголошують на її «прагненні продовжувати надавати клієнтам сильний портфель автомобілів з ДВЗ на довгі роки».

Читайте також: На аукціон виставили гібрид Smart Fortwo

Зазначимо, продажі важких пікапів GM у 2022 році зріс на 38% порівняно з 2021 роком, а Chevrolet Silverado HD став бестселером у своєму сегменті.

06-7-2023, 10:54  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 88   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: