Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Старий американський пікап завівся після півстолітнього простою просто неба (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Старий американський пікап завівся після півстолітнього простою просто неба (ВІДЕО)

Старий американський пікап завівся після півстолітнього простою просто неба (ВІДЕО)
У США виявили занедбаним рідкісний пікап Studebaker M5 1946 року.

Автомобіль простояв у лісі з початку 70-х років. Знахідці присвятили відео на Youtube каналі Jennings Motor Sports.



Півстоліття просто неба дали про себе знати. Studebaker M5 покритий іржею, його скла та фари вибиті. У салоні згнило оздоблення сидіння, а підлога буквально покрита килимом із сухого листя. Втім, як не дивно, усі кузовні панелі на місці.

Шестициліндровий двигун Studebaker M5 також проіржавів і забитий брудом, а деякі деталі на зразок повітряного фільтра відсутні. Проте його вдалося оживити.

Мотор розібрали та прочистили, залили мастило, додали паливо та подали живлення до системи запалення. Після нескладних маніпуляцій шістка заробила. Це вселило оптимізм у блогерів, і вони вирішили відновити пікап Studebaker M5 до оригінального стану.

Читайте також: На аукціон виставили гібрид Smart Fortwo

Studebaker M5 – одна із моделей М-серії, яку випускали з 1939 по 1952 роки. Пікап вантажопідйомністю 500 кг оснащували 2,8-літровою рядною шісткою потужністю 80 к. с.
06-7-2023, 15:38  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 494   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: