Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » У мережі показали нову Toyota Prius
Автосвіт / Фото

У мережі показали нову Toyota Prius

У мережі показали нову Toyota Prius
Компанія Toyota представила драйверську версію популярного гібрида Prius.

Toyota Prius 24h Le Mans Centennial GR Edition має розвинене аеродинамічний обвіс, розширювачі колісних арок та оригінальний передній бампер з додатковими прожекторами.



Габаритна ширина ліфтбека зросла на 50 мм (до 1830 мм). Капот і антикрило виготовлені з вуглепластику, в задньому бампері врізаний повноцінний дифузор.

Шасі серйозно модернізували: колію спереду та ззаду розширено на 40 мм, дорожній просвіт зменшено на 30 мм (до 120 мм). Встановлено оригінальні колеса із шинами розмірністю 235/50 R18. У салоні — спортивні крісла та відповідне оздоблення. А ось про силовий агрегат не сказано ні слова: зважаючи на все, шоу-кар має стандартну техніку.

Читайте також: На аукціон виставили гібрид Smart Fortwo

Найпотужніша версія актуального Пріуса оснащена дволітровим атмосферним двигуном та електромотором сукупною потужністю 223 кінські сили. Терміни виходу серійної моделі Prius GR Sport, зробленої за мотивами шоу-кара, поки не названо.
06-8-2023, 03:04  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 221   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: