Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Армійський позашляховик Mercedes G-Class знайшли покинутим у військовому наметі (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Армійський позашляховик Mercedes G-Class знайшли покинутим у військовому наметі (ВІДЕО)

Армійський позашляховик Mercedes G-Class знайшли покинутим у військовому наметі (ВІДЕО)
Останнім часом у Мережі стали дуже популярними відеоролики з пошуком так званих “капсул часу”, а якщо бути точніше – машин, які на довгі роки були забуті своїми власниками та простоюють без руху з усіма негативними наслідками для них.

Але не менш цікавими для глядачів виявилися і сюжети, в яких такі машини приводять до ладу.



Один із таких каналів “WD Detailing”, якому пощастило не тільки виявити вкрай незвичайну “капсулу часу”, а й відреставрувати її.

Йдеться про позашляховик Mercedes-Benz G-Class із 80-х, що являє собою армійський автомобіль.

Машину знайшли в сільській місцевості штату Огайо, причому в незвичайному за сучасними мірками укритті – військовому наметі.

Стверджується, що автомобіль простояв у ньому недоторканим майже 10 років, перетворивши місце, де він перебував, на імпровізований елемент карти знаменитої відеогри “Call of Duty”.

Блогерам вдалося відшукати нинішнього господаря машини, від якого вони дізналися, що цим військовим “Гелендвагеном” володів його батько.

Згодом він продав автомобіль своєму братові, але близько 20 років тому викупив машину назад.

Приблизно тоді ж її запаркували в цьому дивному місці і спробували захистити від впливу природи військовим наметом.

У підсумку з дозволу власника G-Class було успішно (і навіть частково своїм ходом) евакуйовано до студії детейлінгу, де позашляховику підправили його зовнішній вигляд, видаливши сліди іржі на кузові, відполірувавши його, а також позбувшись осиних гнізд, звитих в ободі запасного колеса.

Читайте також: У США знайшли викинутий концептуальний Mercedes-Benz

Якою буде доля машини після всіх цих процедур невідомо. Не виключено, що вона повернеться на колишнє місце проживання, де простоїть ще десятиліття.
12-29-2023, 02:30  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 829   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: