Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Бездоганний Prado: у Києві знайдено 17-річний японський позашляховик у новому стані (ФОТО)
Автосвіт / Фото

Бездоганний Prado: у Києві знайдено 17-річний японський позашляховик у новому стані (ФОТО)

Бездоганний Prado: у Києві знайдено 17-річний японський позашляховик у новому стані (ФОТО)
Lexus GX 470 2007 року не експлуатували взимку та зберігали на критому паркінгу. Позашляховик у дуже гарному стані та має невеликий пробіг.

У Києві виявили чудово збережений Lexus GX 2007 року. Розкішний побратим Toyota Land Cruiser Prado виглядає, як новий.



Про нього розповів у Facebook блогер Roma Urraco. Цей Lexus GX 470 – справжня капсула часу, адже за 17 років він проїхав усього 34 тис. км.
Власник дуже дбав про свій автомобіль – майже не експлуатував його взимку та тримав на критому паркінгу. Недивно, що стан позашляховика близький до ідеального.

Його біле перламутрове лакофарбове покриття не має пошкоджень, та й у салоні добре збереглося оздоблення шкірою і деревом.

Комплектація Lexus GX 470 досить багата навіть за сучасними мірками: клімат-контроль, мультимедіа, камера, потужна акустика, електроприводи крісел та кермової колонки з памяттю налаштувань.
Японський рамний позашляховик Lexus GX 470 оснащений 4,7-літровим V8 потужністю 263 к. с. і 5-ступінчастою автоматичною КПП.

Читайте також: У Британії продають Ferrari 458 з двома рулями та без двигуна (ФОТО)

Повний привід доповнений знижувальною передачею та блокуваннями диференціалів.
03-12-2024, 03:29  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 224   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: