Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Фото » У мережі з'явились шпигунські фотографії нового Range Rover 2022
Фото / Всі новини

У мережі з'явились шпигунські фотографії нового Range Rover 2022

У мережі з'явились шпигунські фотографії нового Range Rover 2022
Поява нового покоління британських автомобілів завжди супроводжується активним обговоренням у мережі. Тим більше якщо мова йде про флагманську модель — Range Rover.

Презентація оновленого позашляховика планується на кінець року, у продажу він з'явиться не раніше першого півріччя 2022. Зараз дилери пропонують купити Land Rover Range Rover 2021 модельного року, який називають найрозкішнішим та найтехнологічнішим автомобілем компанії.

Яким буде нове покоління Range Rover?

Range Rover — це повнорозмірний позашляховик, який зійшов із конвеєра у 1969 році. За півстоліття існування моделі шанувальники бренду побачили декілька поколінь та безліч оновлень. Флагманський Рендж Ровер стане найочікуванішим автомобілем 2022 року.


Його збудують на платформі MLA, що призначена для електричних двигунів та гібридних агрегатів. Він першим із британських автомобілів отримає новий гібридний двигун з технологією HEV, що є проміжною версією м'якого та плагін-гібриду.

Двигун HEV називають проміжним гібридом, адже розробники приховують продуктивність та технологічні особливості силового агрегату.



Журналіст іспанського видання motor.es, покликаючись на власні джерела, стверджує, що гібридні автомобілі будуть оснащувати 3-літровим бензиновим мотором сімейства Ingenium, а також електродвигуном. Позашляховик обладнають акумулятором для живлення електромотора, та повним приводом.

Розробники не повідомляють потужність гібридної системи. Експерти припускають, що новий Рендж Ровер матиме потужність у межах 320-350 к. с. А це значно менше, ніж видає двигун P400, яким оснащують моделі 2021 року.

Втрата тягової сили — це плата за екологічність автомобілів та зниження кількості викидів СО2. Згодом побачимо, чи готова компанія Ленд Ровер жертвувати продуктивністю на шляху до глобальної електрифікації модельного ряду.

Що вдалось розгледіти під камуфляжем?

У об'єктив фотографа потрапила гібридна версія Range Rover, про що свідчить відповідна наліпка на лобовому склі. Кузов автомобіля покритий камуфляжною плівкою, але форму та пропорції вдалось розгледіти.


Габарити кузова залишаться незмінними. Майстерно заклеєні фари та бампери свідчать, що дизайнери змінили їх форму. Єдине, що залишили без плівки — оновлену радіаторну решітку.

Фотографій салону поки немає. Але розробники натякають, що нове покоління позашляховиків отримає цілковито новий інтер'єр, де практично зникнуть механічні клавіші та аналогові прилади. Їх замінять монітори та сенсорні панелі.

Читайте також: Новий SsangYong стане бюджетною альтернативою найкращим позашляховикам

Зараз важко уявити, чим дивуватимусь британські дизайнери, бо теперішній салон є втіленням розкоші та комфорту. Нам лишається дочекатись офіційної презентації, що відбудеться у кінці 2021 року.
10-1-2021, 12:46  
Джерело:
Переглядів: 413   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: