Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Фото » Компанія Dartz представила найдорожчий позашляховик у світі
Фото / Всі новини

Компанія Dartz представила найдорожчий позашляховик у світі

Компанія Dartz представила найдорожчий позашляховик у світі
Латвійська компанія Dartz, відома своїми ультрарозкішними позашляховиками, показала своє нове творіння.

Унікальний Dartz Prombron Iron Diamond MMXXII збиратимуть дрібними партіями та виключно за індивідуальними замовленнями. Про це повідомляє сайт Autoevolution.

Новий Dartz Prombron Iron Diamond MMXXII — вилучена версія позашляховика Black Alligator MMXX. В основі обох авто лежить Mercedes-Maybach GLS.

Величезний позашляховик відрізняється агресивним рубаним дизайном. Його двері відчиняються автоматично, а замість дзеркал встановлені камери.

Родзинка Dartz Prombron Iron Diamond MMXXII — його захист. Це перше у світі цивільне авто, що використовує багатошарову композитну броню сендвічного типу (GBOL). Раніше її застосовували виключно на військовій техніці. Крім того, автомобіль може вдарити зловмисників струмом — у двері вмонтовані електрошокери.



Зазвичай салони Dartz обробляють шкірою екзотичних тварин — крокодила, змії, ската. Приймаються будь-які побажання замовника. Усередині встановлено сейф зі сканером відбитків пальців, а в задніх дверях обладнано мінібар.

За умовчанням позашляховик Dartz оснащений стандартним 4,0-літровим V8 твін-турбо на 558 к. с. від Mercedes. Втім, за доплату його потужність може підвищити на 100-300 к. с. За комфорт їзди відповідає пневмопідвіска.

Читайте також: В МВС назвали кількість авто на газу в Україні

Ціна Dartz Prombron Iron Diamond MMXXII може легко перевалити за мільйон доларів. У комплекті з авто йдуть ексклюзивне броньоване худо або смокінг, в які вставили GBOL-пластину.
05-25-2022, 13:54  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 495   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: