Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тест-драйв » Xiaomi показала на відео можливості автопілота автомобіля SU7
Тест-драйв / Відео

Xiaomi показала на відео можливості автопілота автомобіля SU7

Компанія Xiaomi, яка віднедавна може називати себе автовиробником, показала можливості фірмової системи автоматизованого управління Xiaomi Pilot.

На відео нижче можна побачити, як електричний седан SU7 самостійно заїжджає на багаторівневу парковку, без участі людини роз’їжджається з автомобілем, що рухається назустріч, а також знаходить вільне місце і займає його.



Комплекс працює на двох чипах NVIDIA Orin, але його інноваційність не в «залізі», а в чотирьох ключових технологіях: Adaptive BEV, Road-Mapping Foundational Model, Super-Res Occupancy Network і End-to-End Sensing and Decision-Making AI Model.

Якщо коротко, то технологія Adaptive BEV розпізнає навколишнє середовище і перемикається між різними алгоритмами сприйняття з кроком координатної сітки від 5 до 20 сантиметрів і дальністю огляду від п’яти сантиметрів до 250 метрів.

Зі свого боку Road-Mapping Foundational Model у режимі реального часу прораховує траєкторію руху, причому без використання високодеталізованих мап; Super-Res Occupancy Network допомагає розрізняти будь-які нестандартні об’єкти; а End-to-End Sensing and Decision-Making AI Model динамічно підлаштовуватиметься під зміну зовнішніх умов, що дає змогу машині заїжджати навіть на паркінги з ліфтами.

За апаратну частину комплексу відповідають обчислювальні платформи NVIDIA Orin загальною продуктивністю 508 ТОПС. Дані на них надходять з лідара,

Читайте також: Xiaomi показав грізного конкурента Tesla за ціною Hyundai Elantra

11 камер високої роздільної здатності, трьох радарів міліметрового діапазону і 12 ультразвукових сенсорів. Щоправда, такий набір сенсорів доступний тільки топовій версії SU7 з приставкою Max.
01-7-2024, 18:34  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 125   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: