Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » Тюнинг-ателье Mansory допрацювало баркетту Ferrari Monza SP2
Тюнінг / Фото

Тюнинг-ателье Mansory допрацювало баркетту Ferrari Monza SP2

Тюнинг-ателье Mansory допрацювало баркетту Ferrari Monza SP2
Для тих, кому мало Monza SP1 і Monza SP2 – випущених обмеженим тиражем в 499 екземплярів відповідно одномісних і двомісних суперкарів Ferrari – у тюнінг-ательє Mansory пропонують можливість доопрацювання.

Відома своїми незвичайними проектами та радикальними аеродинамічними обвісами компанія цього разу виявила нехарактерну для себе стриманість, створивши досить гармонійний і відносно лаконічний варіант модернізації рідкісних моделей з Маранелло.

Тюнери вирішили створити програму Mansory Bespoke, яка розрахована на власників унікальних автомобілів і включає чотири основні аспекти доробки: кузов, колеса, салон і технічна складова.

Для Monza SP2 запропонували більш агресивний карбоновий обвіс кузова, темні акценти в екстер’єрі, а також колісні диски YT.5 Air. Технічні доробки включають переналаштовану підвіску і спортивну вихлопну систему, яка дозволяє збільшити віддачу 810-сильного 6,5-літрового V12 на 20 кінських сил.



Інтер’єр отримав червоно-чорне оздоблення – сидіння водія та захисна дуга, так само як смуга на кузові та ряд інших акцентів, зроблені чорними. Решта виконана у червоному кольорі.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Як підкреслюють у Mansory, у рамках нової фірмової програми фахівці готові взятися за доопрацювання найексклюзивніших автомобілів, власникам яких недостатньо статусу володаря розкішної машини обмеженого тиражу.
07-19-2022, 06:22  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 479   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: