Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » Lamborghini Urus 2022 отримав несподіване оновлення від ательє Liberty Walk
Тюнінг / Фото

Lamborghini Urus 2022 отримав несподіване оновлення від ательє Liberty Walk

Lamborghini Urus 2022 отримав несподіване оновлення від ательє Liberty Walk
У хардкорного Lamborghini Urus з’явилися збільшені повітрозабірники та спойлер на даху.

Через чотири роки і більше 20 000 позашляховиків Lamborghini Urus ось-ось піддасться фейсліфтінгу. Ця модель наближається до непомітного оновлення, що також має супроводжуватися розширенням модельного ряду, оскільки планується гібридний силовий агрегат, що підключається, а також збільшення потужності чистої моделі V8.

Високопродуктивний кросовер, попередньо названий Evo, фотошпигуни помітили якраз у той момент, коли він збирався в’їхати у ворота заводу Sant’Agata Bolognese в Італії. Дивно, але в нього було чимало камуфляжу.

У Urus 2023 буде перероблений передній бампер з масивними повітрозабірниками, що нагадують нам про перші дні Aventador. В той час, як деякі автовиробники відмовляються від установки протитуманних фар окремо від основних блоків, в оновленому варіанті вони, як і раніше, встановлюються внизу на бампері. Подивившись на бічний профіль, можна побачити нещодавно розроблені чорні колеса з товстими шинами Pirelli 325/30. Встановлений на даху спойлер виступає більше ніж раніше, натякаючи на більш агресивний дизайн, зарезервований для Urus Evo.



Інженери встановлять 4,0-літровий двигун із подвійним турбонаддувом, щоб отримати трохи більше потужності. У нинішньому вигляді V8 видає значні 650 к.с. і 850 Нм крутного моменту. Що стосується PHEV, він може успадкувати установку від Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, де твін-турбо V8 працює з електродвигуном, загальна потужність яких складає 671 л. та 900 Нм.

Цей Urus першого покоління також може бути останнім з двигунами внутрішнього згоряння. Керівництво Lamborghini вже підтвердило, що суперкросовер неминуче виявиться суто електричним. Проте модель із нульовим рівнем викидів очікується не раніше кінця десятиліття. Поки невідомо, чи отримає автомобіль із ДВС ще одне оновлення доти.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Вважається, що Urus 2023 року дебютує наступного місяця під час конкурсу елегантності у Пеббл-Біч.

07-25-2022, 08:56  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 542   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: