Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » Британський тюнер доопрацює Land Rover Defender минулого покоління
Тюнінг / Фото

Британський тюнер доопрацює Land Rover Defender минулого покоління

Британський тюнер доопрацює Land Rover Defender минулого покоління
Британська компанія Twisted Automotive закупила 200 позашляховиків Land Rover Defender наприкінці виробництва моделі попереднього покоління.

Цей запас дозволив тюнеру виконувати замовлення клієнтів. Модернізація останніх 16 автомобілів розпочнеться найближчим часом. Вони увійдуть у серію під назвою «One of One».

Як повідомляється, партію Land Rover Defender у класичному дизайні придбав засновник Twisted Automotive Чарльз Фосетт. Ці шістнадцять «особливих» 110-х були відібрані вручну за номерами шасі та датами складання. Усі вони зареєстровані у 2016 році, вже після завершення серійного продовження моделі попереднього покоління. На одометрі кожного з автомобілів менше ніж 50 км.

Всі автомобілі у топовій комплектації. У кожному кольорі один трьох- та один п’ятидверний варіант. За бажанням клієнта позашляховик укомплектують 2,3-літровим бензиновим або 2,2-літровим дизельним двигуном, доробленим фахівцями ательє.



Як повідомляється, з новим турбокомпресором, колінчастим валом та шатунами з кованої сталі бензиновий агрегат видаватиме 308 к.с. та 475 Нм крутного моменту. Віддачу дизельного двигуна доведуть до 174 к.с. та 420 Нм. Для цього встановлять новий повітряний фільтр, вихлопну систему з нержавіючої сталі та перенастроять електронний блок керування. Обидва двигуни працюють у парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач.

Також тюнер модернізував підвіску позашляховика. Зокрема, використано нові пружини, амортизатори з індивідуальним демпфуванням та модернізовані стабілізатори поперечної стійкості. Спереду встановлені гальмівні механізми із шестипоршневими супортами, ззаду — із чотирипоршневими.

З зовнішніх відмінностей можна відзначити фари Lazer DRL та 18-дюймові колісні легкосплавні диски у декількох варіантах кольору. У комплекті — вседорожні шини BF Goodrich.

Як стверджується, салон кожного позашляховика розібрано та зібрано заново. Результатом такої маніпуляції стали гарантована водонепроникність та додаткова звукоізоляція. Сидіння та деякі інші елементи інтер’єру можуть обтягнути шкірою будь-якого кольору. Бічні панелі оздоблено техношкірою Alston Techno-Suede. На підлозі — чорне килимове покриття преміум-класу. У п’ятидверних версіях встановлять обтягнутий шкірою складний задній диван.

Читайте також: Тисячі нових Mercedes-Benz кинули на аеродромі

Цінник Twisted Automotive Land Rover Defender 110 Utility Wagons стартує від 154 400 євро за дизельну версію та від 200 000 євро за бензинову. Дизельний п’ятидверний Station Wagon оцінили мінімум у 165 900 євро, бензиновий — у 211 000 євро.
09-22-2022, 16:49  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 339   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: