Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » Пікапи Rivian R1T та R1S від тюнера Optima поставляються з причепами для підзарядки електромобілів
Тюнінг / Фото

Пікапи Rivian R1T та R1S від тюнера Optima поставляються з причепами для підзарядки електромобілів

Пікапи Rivian R1T та R1S від тюнера Optima поставляються з причепами для підзарядки електромобілів
Rivian R1T і R1S — здібні позашляховики, але зарядити їх вдалині від міста вважається майже нездійсненним завданням.

Для вирішення цієї проблеми для зарядки пікапів Rivian R1T та R1S компанія Optima придумала рішення у вигляді міцних причепів, які можуть заряджати транспортні засоби та різноманітні аксесуари.

Для цього компанія оснастила причепи Turtleback літій-іонними акумуляторами, щоб перетворити їх на електростанції Optima. Вони оснащені зарядним пристроєм 2 рівня, а також розетками на 12, 110 і 220 вольт для живлення всього, від комп’ютерів до освітлення.

Розробники зазначають, що електростанції можуть зарядити Rivians від 0 до 80%. Водіям не рекомендують повністю розряджати акумулятор. Окрім підзарядки транспортних засобів, трейлери можуть виконувати функції базового табору. Це особливо корисно для кухонної зони, в якій є електрична плита, раковина з гарячою та холодною водою та резервуар для води на 45 галонів.

Пікап також оснащений складним тентом від сонячних батарей, який можна використовувати для заряджання акумуляторної батареї.



Крім того, Rivian R1T і R1S отримали низку покращень. Ключові особливості включають 20-дюймові колеса Black Rhino з бронзовим оздобленням, а також 35-дюймові всюдихідні шини BFGoodrich.

Читайте також: В Україні може з’явитися новий штраф за порушення ПДР

До них приєднуються додаткові ліхтарі, модульні стійки Overland Ruff Rax та намети на даху/ліжку. Вони також оснащені новими акумуляторами OrangeTop HyperCore Lithium Quad 30 від Optima.
11-5-2022, 01:06  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 238   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: