Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » Екстремальний 1000-сильний пікап перетворили на найшвидший у світі будинок на колесах
Тюнінг / Фото

Екстремальний 1000-сильний пікап перетворили на найшвидший у світі будинок на колесах

Екстремальний 1000-сильний пікап перетворили на найшвидший у світі будинок на колесах
У США презентували новий Hennessey Mammoth 1000 TRX Overland Edition.

Це найшвидший у світі будинок на колесах для любителів відпочинку далеко від цивілізації. Його подробиці розкрили на офіційному сайті компанії Hennessey.

Hennessey Mammoth 1000 TRX — тюнінгована версія пікапа Ram 1500 TRX. Потужність його 6,2-літрового компресорного V8 збільшена із 702 до 1 000 к. с., а піковий крутний момент досягає 1 314 Нм. Розгін до 100 км/год займає 3,2 с.

У кузові швидкісного пікапа з'явилася спеціальна трубчаста конструкція, на яку помістили розкладний намет із діодним освітленням і ґанком-навісом для пікніка. Потрапити в нього можна за допомогою спеціальних сходів.

Крім того, з боків з'явилися кріплення для лопати та сокири. У кузові встановили 30-літровий бак із водою. Вартість такої опції складає 19 950 доларів.



Прохідність Hennessey Mammoth дозволяє вирушити в подорож по бездоріжжю. За бажання прохідність пікапа можна ще поліпшити, встановивши опційні 37-дюймові шини та сталеві бампери.

Читайте також: ЗСУ отримають 15 унікальних автомобілів (ВІДЕО)

Це не єдина модифікація Hennessey Mammoth 1000 TRX. Раніше також презентували шестиколісну версію пікапа.
11-19-2022, 16:47  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 188   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: