Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » Тюнінг-ательє Zagato представило фрагмент ексклюзивного спорткара на базі Alfa Romeo Giulia
Тюнінг / Фото

Тюнінг-ательє Zagato представило фрагмент ексклюзивного спорткара на базі Alfa Romeo Giulia

Тюнінг-ательє Zagato представило фрагмент ексклюзивного спорткара на базі Alfa Romeo Giulia
Alfa Romeo Giulia SWB Zagato анонсована у 2023 році. Можливо, це Giulia Coupe, про яку мріяли автолюбителі?

ЗМІ вже давно говорять про довгоочікуваний суперкар Alfa Romeo. Бренд Stellantis відмовився подати попередній перегляд довгоочікуваної моделі. Тепер у Мережі з’явився тизер нового проекту на основі Giulia, розробленого у співпраці з ательє Zagato. І автоконцерн, і виробник кузовів коротко анонсували автомобіль у соцмережах, розкриваючи підпис заднього ліхтаря та офіційну назву автомобіля.

Alfa Romeo Giulia SWB Zagato матиме коротку колісну базу. Виробник кузовів видалить задні двері та перетворить спортивний седан у купе. Безперервне світло інтригує: світлодіодна стрічка встановлена на панелі корпусу. Це нагадує вигнуті задні ліхтарі Bugatti La Voiture Noire.

Єдиний тизер справляє враження, що купе на базі Giulia буде повністю перероблено в порівнянні зі звичайним седаном. Знаючи методи роботи Zagato, чекайте багато натяків на минуле, тим більше що компанія мала плідну співпрацю з Alfa Romeo.

Читайте також: В Австрії збираються вилучати автомобілі в любителів швидкої їзди

Alfa планувала відродити GTV та 8C для двох спортивних купе, але зрештою ці проекти були закриті. Нова модель від Zagato з’явиться обмеженим тиражем та стане фіналом для ДВС. 2,9-літровий V6 з подвійним турбонаддувом Giulia Quadrifoglio збільшений до 540 л. та 600 Нм для GTA/GTAm. Ще невідомо, чи знайдуть інженери спосіб ще більше його збільшити.



Планується і суто електрична версія.



12-9-2022, 21:38  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 243   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: