Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » Новий електричний Hummer отримав "армійський" тюнінг
Тюнінг / Фото

Новий електричний Hummer отримав "армійський" тюнінг

Новий електричний Hummer отримав "армійський" тюнінг
Ще не всі власники GMC Hummer EV отримали свої авто, а модель отримала перший тюнінг.

Компанія South Florida Customs доопрацювала позашляховик у стилістиці класичних армійських Humvee. Подробиці розповіли на сайті MotorTrend.

Тюнери назвали свій витвір SoFlo Strikeforce GMC Hummer EV. Візуально він нагадує броньований автомобіль через зовнішнє покриття кольору Army Green, яке складається з трикомпонентної епоксидної смоли, сплавленої з кевларовими волокнами. Також змінили чорне покриття на даху, крилах та бамперах.

Стандартні диски замінили на 20-дюймові цілісні алюмінієві від компанії XD (20x12). Їх "взули" у шини 38x15.5R20 Milestar Patagonia M/T.

Крім цього, майстри доопрацювали підвіску позашляховика. Кліренс став на 10 сантиметрів вищим. За словами тюнерів, було складно внести подібні зміни, зберігши заводські функції зміни дорожнього просвіту, але вони впоралися.

Читайте також: Tesla нарешті перетворила свої електромобілі на ігрові приставки, додавши підтримку Steam (ВІДЕО)

Салон GMC Hummer EV став більш розкішним. Підголовники, панель приладів, дверні панелі та підлокітники матеріалу морського класу. Коричневі вставки з ромбовидним рядком і суцільними чорними контрастними секціями виглядають дорого. Усі модифікації додали до ваги і так важкого позашляховика близько 180 кг.



Вартість Strikeforce GMC Hummer EV від SoFlo Customs починається зі 199 999 доларів. Ціна залежить від побажань замовника.
12-23-2022, 10:29  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 286   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: