Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » Японці представили тюнінгований Nissan Z для фільму "Форсаж"
Тюнінг / Фото

Японці представили тюнінгований Nissan Z для фільму "Форсаж"

Японці представили тюнінгований Nissan Z для фільму "Форсаж"
Японський тюнінг-ательє VeilSide представило модифікований спорткар Nissan Z, який може з'явитись у наступному фільмі франшизи "Форсаж".

Його офіційний дебют відбудеться на Токійському автосалоні 2023 року. Про це повідомили на сайті Carscoops.

Актор Сон Кан, який грає у фільмах "Форсаж" персонажа з ім'ям Хан, назвав новий витвір VeilSide "Han's 400Z". Офіційна назва модернізованого авто — FFZ400.

Кузов Nissan Z дуже змінений. Передня частина стала довшою, а в нижній частині переднього бампера з'явилися невеликі отвори. З боків від решітки радіатора встановлені канарди з вуглеволокна.

Також спорткар отримав розширювачі арок та бічні спідниці з карбону. Позаду з'явилося стильне антикрило з ательє логотипами.



Nissan Z пофарбували в яскраво-жовтогарячий колір. Автомобілі саме з таким кольором часто обирають персонажа Сона Кана у фільмах "Форсаж".

У Veilside відзначили, що спорткар збереже 3,0-літровий двигун V6 VR30DDTT, який у стандартній комплектації видає 400 к. с. Їх проект отримає нову вихлопну систему та переналаштований електронний блок управління двигуном. Тому потужність може бути ще більшою.

Читайте також: У Китаї розробили незвичайний автомобіль для молодих мам

Крім цього, автомобіль буде оснащуватися пневматичною підвіскою, акустичною системою DIECOCK і 20-дюймовими колесами VeilSide Andrew Forged, взутими в шини Bridgestone Potenza. Повний список доопрацювань стане відомим на Токійському автосалоні 2023 року, який відбудеться з 14 по 16 січня.
01-14-2023, 03:19  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 186   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: