Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » Новий електричний мінівен Volkswagen ID.Buzz отримав стильний тюнінг
Тюнінг / Фото

Новий електричний мінівен Volkswagen ID.Buzz отримав стильний тюнінг

Новий електричний мінівен Volkswagen ID.Buzz отримав стильний тюнінг
Електричний мінівен Volkswagen ID.Buzz лише влітку 2022 року надійшов у виробництво, але в ательє Prior Design вже підготували для нього пакет.

Подробиці тюнери розповіли на своєму YouTube каналі.

У Prior Design вирішили не дуже сильно змінювати дизайн стандартного Volkswagen ID.Buzz, оскільки мінівен вже виглядає досить стильно. Натомість тюнери вирішили доопрацювати деякі деталі дизайну.

Щоб мінівен виглядав ще неймовірніше, на нього встановили білі колісні диски Rotiform. Підвіску електромобіля зробили нижче.

Фальшиву решітку радіатора пофарбували в темно-сірий колір, як і верхню частину авто. Попереду встановлений невеликий спліттер.



З боків мінівена з'явилися нові бічні спідниці, а позаду новий дифузор. Над кришкою багажника розмістили маленький спойлер.

Читайте також: У Китаї представили електрокросовер за ціною Дастера з великим запасом ходу

Volkswagen зараз продає дві версії ID. Buzz. У Німеччині мінівен можна купити за ціною від 59 000 доларів. Він оснащується електромотором потужністю 204 к. с. та батареєю на 77 кВт/г. Запас ходу електромобіля становить 418 км на одному заряді.




01-21-2023, 21:53  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 521   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: