Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » В Україні помічено яскравий тюнінгований суперкар Audi (ФОТО)
Тюнінг / Фото

В Україні помічено яскравий тюнінгований суперкар Audi (ФОТО)

Суперкар Audi R8 отримав карбонові кузовні панелі і величезне антикрило. Купе оснащене 5,2-літровим V10 і здатне розвинути швидкість понад 330 км/год.

У Києві помітили вражаючий Audi R8 2021 року. Німецький суперкар отримав цікавий тюнінг. Його фотографії опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram.



Цей Audi R8 V10 у версії performance оснащений 5,2-літровим мотором потужністю 620 к. с. і 7-ступінчастою роботизованою КПП із двома зчепленнями. Повнопривідне купе здатне розігнатися до 100 км/год за 3,1 с і розвинути 331 км/год.
Після доопрацювання Audi R8 V10 performance має яскравіший вигляд завдяки карбоновим обважуванню і кришці переднього багажника. Крім того, ззаду з'явилося величезне антикрило. Таким чином купе стало схоже на Audi R8 GT — лімітовану "прощальну" версію моделі.
Суперкар Audi R8 вже став історією. Річ у тім, що модель зняли з виробництва в нинішньому році. Попит на швидкісний суперкар різко знизився і модель припинили випускати.

Читайте також: В Україні з'явився 1000-сильний тюнінгований суперкар McLaren

Нове покоління Audi R8 не планується, але на зміну бензиновому купе пізніше прийде спортивний електромобіль потужністю близько 1000 к. с.
08-29-2023, 19:29  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 483   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: