Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » Представлений Land Rover Defender 90 Marine Blue Edition (ФОТО)
Тюнінг / Фото

Представлений Land Rover Defender 90 Marine Blue Edition (ФОТО)

Представлений Land Rover Defender 90 Marine Blue Edition (ФОТО)
Компанія Land Rover представила особливу версію тридверного Defender з морською тематикою – виробник іноді випускає спеціальні видання цієї культової моделі.

Версія Marine Blue Edition, створена на базі тридверного Defender 90, призначена спеціально для Німеччини. Презентація нової моделі збіглася з проведенням Кубка світу з кайтсерфінгу на морському курорті Зільт на півночі Німеччини.



Для цієї ексклюзивної версії автомобіля було обрано естетику автомобілів Defender 1960-70-х років, що характеризується характерним синім відтінком кузова.

Цей класичний колір був відтворений у спеціальній версії, яка також виділяється білим дахом та білими колісними дисками, що імітують сталеві штамповані ободи.
Зовнішній вигляд та інтер’єр прикрашають шильдики Marine Blue Edition, а внутрішня оббивка салону виготовлена ​​з коричневої шкіри. За оснащенням ця спеціальна версія повторює базовий варіант Defender SE.

Технічні характеристики залишаються незмінними: версія D250 обладнана 3,0-літровим дизельним двигуном із двома турбінами із сімейства Ingenium, який видає 249 к.с. і 570 Нм крутного моменту.
Двигун доповнений 48-вольтовою гібридною системою, автоматичною 8-ступінчастою коробкою передач та повним приводом.

Читайте також: Електромобіль Porsche Taycan перетворили на витвір мистецтва (ФОТО)

Виробництво Land Rover Defender 90 Marine Blue Edition буде обмежено 25 екземплярами, ціна починається від 99 800 євро.
08-30-2023, 06:32  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 259   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: