Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » Honda перетворила свій доступний кросовер на незвичайний електромобіль (ФОТО)
Тюнінг / Фото

Honda перетворила свій доступний кросовер на незвичайний електромобіль (ФОТО)

Honda перетворила свій доступний кросовер на незвичайний електромобіль (ФОТО)
Honda перетворила свій доступний кросовер CR-V, який нещодавно змінив покоління, на незвичайний електромобіль. Машину показали на фото, адже виїхала на дороги для випробувань. Виявилось, що силову установку для новинки обрали непросту.

Про машину розповідає BestCarWeb. Прототип електромобіля Honda CR-V зловили в строкатій плівці камуфляжу. Але ми все одно бачимо серйозні зміни у передній частині. Змінився бампер та решітка.



За допомогою таких прийомів виробник візуально відокремить електричну модифікацію від Honda CR-V з бензиновими та гібридними двигунами.
У рух новий електрокар Honda наводитиме енергія, вироблена в паливних елементах. Тобто кросовер потрібно буде заправляти воднем. Також на борту буде невеликий батарейний блок.

Читайте також: У покинутому гаражі виявили майже незайманий ЗАЗ із пробігом 127 км

Технічні характеристики наразі невідомі. Доведеться почекати прем'єри (очікується наприкінці жовтня), щоб дізнатися подробиці.
10-6-2023, 08:34  
Джерело: obozrevatel.com
Переглядів: 336   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: