Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » Багато карбону та двигун Ferrari: найшвидші Alfa Romeo отримали особливу версію (ФОТО)
Тюнінг / Фото

Багато карбону та двигун Ferrari: найшвидші Alfa Romeo отримали особливу версію (ФОТО)

Alfa Romeo Giulia і Stelvio Quadrifoglio Carbon Edition відрізняються новими деталями з карбону. Вартість новинок становить 84 875 і 92 275 доларів відповідно.

Представлено оновлені Alfa Romeo Giulia та Stelvio Quadrifoglio з пакетом Carbon Edition. Ця версія має кілька зовнішніх і візуальних відмінностей від стандартних моделей. Про це розповіли на сайті Motor1.



Пакет Carbon Edition буде випущено обмеженим тиражем по 130 екземплярів для кожної моделі. До нього входять решітки радіатора і корпуси бічних дзеркал заднього виду з карбону, а також золоті гальмівні супорти та чорні логотипи.

Для Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Carbon Edition запропонують 19-дюймові легкосплавні колісні диски чорного кольору. Кросовер Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Carbon Edition отримав 21-дюймові колісні диски.
Обидва автомобілі отримають ексклюзивні спортивні сидіння з червоної шкіри. Також всередині з'явиться більше елементів із карбону.

Alfa Romeo Giulia і Stelvio Quadrifoglio Carbon Edition оснащені 2,9-літровим турбованим двигуном V6 потужністю 510 к.с. і 600 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою перемикання передач.
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Carbon Edition здатний розганятися від 0 до 100 км/год за 4 секунди та розвивати швидкість до 307 км/год. Alfa Romeo Stelvio Stelvio Quadrifoglio Carbon Edition має таке ж прискорення, але максимальна швидкість сягає 283 км/год.

Читайте також: Перший електромобіль Cadillac виходить на європейський ринок (ФОТО)

Вартість Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Carbon Edition становить 84 875 доларів. За Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Carbon Edition доведеться заплатити 92 275 доларів.
10-7-2023, 04:32  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 198   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: