Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » Золото, шкіра та хутро: який вигляд має найекстравагантніший тюнінг Mercedes-Benz (ФОТО)
Тюнінг / Фото

Золото, шкіра та хутро: який вигляд має найекстравагантніший тюнінг Mercedes-Benz (ФОТО)

Старий Mercedes S-Class 90-х допрацювали оригінальним способом. Седан отримав декор із натурального золота, а його салон оздобили шкірою з візерунком.

В американському Бостоні виявлено дуже дивний Mercedes-Benz S-Class W140. Представницький седан отримав екстравагантний тюнінг. Про це повідомляється на сайті Craigslist.



Цей Mercedes S-Class 1995 року виділяється не тільки двоколірним забарвленням, а й великою кількістю золотистих акцентів. Вони з'явилися на боковинах, бамперах, порогах, оптиці, віконних рамках і спойлері.
Йдеться не про плівку, а саме про 24-каратне золото. Позолотою прикрашені й колісні диски.
Золото, шкіра та хутро: який вигляд має найекстравагантніший тюнінг Mercedes-Benz (ФОТО)

У салоні Mercedes S-Class W140 золотих деталей менше, але зате сидіння перетягнуті червоно-сірою шкірою з химерним візерунком, а на їхніх спинках з'явилися герби. Також звертають на себе увагу хутряні леопардові килимки на підлозі.
До того ж, на задньому склі власник написав: "Може викликати захоплення, здивування, зачарування, ревну заздрість і образу, а інколи й прокляття!"

Читайте також: Продажі сідлових тягачів в Україні у вересні знизились

Технічна начинка не змінилася — це Mercedes S320 з 3,2-літровою 231-сильною бензиновою шісткою. З 5-ступінчастим автоматом розгін до 100 км/год займає 8,9 с, а максимальна швидкість становить 230 км/год. Пробіг авто складає 158 000 км. Зараз седан продають за $14 900.
10-7-2023, 22:29  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 316   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: