Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » Нова недорога Toyota кине виклик BMW та Mercedes
Тюнінг / Відео

Нова недорога Toyota кине виклик BMW та Mercedes

Toyota готує недорогу альтернативу спортивним седанам BMW та Mercedes. На перших фото показали, як може виглядати нова модель із потужною силовою установкою та яскравим дизайном.

Попередню інформацію про машину повідомляє Best Car. Новий спортивний седан GR виконають на базі Toyota Crown, який нещодавно вийшов на ринок. Це трохи більша альтернатива Toyota Camry з натяком на преміум. При цьому на домашньому японському ринку модель чомусь позиціонують як кросовер.



Хай там як, для цієї машини готують потужний топовий варіант. Судячи з зображень, які підготували художники Best Car у спробі припустити дизайн, нова машина отримає бампер з великими повітрозабірниками, низькі накладки на пороги та нові колісні диски на низькопрофільних покришках.

Потужність гібридної силової установки очікується на рівні 380 к.с. З такою віддачею "спортивний" седан Toyota міг би змагатися з BMW та Mercedes 20 років тому. Але японська машина виявиться дешевшою за сучасні німецькі моделі.

Читайте також: SEAT готує електричний сіті-кар на кшталт Fiat Topolino

За розмірами автомобіль буде близьким до 5 series та E-class. Конкретних дат поки що не називають. Можливо, нова Toyota Crown GR дебютує до кінця 2024 року.
10-13-2023, 22:30  
Джерело: obozrevatel.com
Переглядів: 853   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: